Een Zilverenrand
NLP coaching | Massagetherapie | Massage bij Kanker | NLP Bodywork | Hypnomassage
Biodynamische Massagetherapie
Massage bij Kanker
NLP Bodywork (PPT)
Hypnomassage
Voetreflexmassage
Massage cadeaubon
NLP Bodywork (PPT)
NLP Bodywork
NLP Bodywork (Patterns of Physical Transformation) is een lichaamsgerichte methode waarmee Een Zilverenrand je lichaam leert om spanningen los te laten. Met de zachte technieken, comfortabele, vloeiende bewegingen en ontspannende houdingen ervaart je lichaam optimaal wanneer het zich goed voelt. Hierdoor kun je dat steeds vaker als vanzelf doen. Onnodige stress verdwijnt. Je ontdekt een rijkere staat van comfort en je lichaam voelt zich vrijer en lichter. Zo krijg je meer en meer toegang tot je natuurlijke energie.

NLP Bodywork gaat over ontspanning, zachtheid, balans, symmetrie en flexibiliteit in lichaam en geest. Het behandelt het individu in plaats van een ziekte en is uitermate geschikt voor mensen met en zonder lichamelijke klachten. Ben je minder goed in het voelen van spanningen? Wil je je lichaamshouding verbeteren, soepeler maken of juist onderhouden? Dan is NLP Bodywork zeker iets voor jou.
 
NLP Bodywork (PPT) is een combinatie van NLP-technieken en de methoden van Moshé Feldenkrais. Drs. Ron and Edie Perry, chiropractors en Feldenkrais Practitioners uit Amerika, zijn de oprichters van deze unieke methode. Om op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen volg ik regelmatig trainingen bij de PPT-grondleggers.
 
Wil je meer informatie of een sessie boeken klik dan hier

Geintresseerd in het volgen van de PPT training?
Neem
hier contact op, ik vertel je er graag over.
 
NLP Bodywork Patterns of Physical Transformation
StartMassageCoachingGratis VoorstellenResultatenContact Nieuws