Een Zilverenrand
NLP coaching | Massagetherapie | Massage bij Kanker | NLP Bodywork | Hypnomassage
Resultaten
Onderstaande reacties en resultaten zijn geschreven door diverse cliënten die ik heb mogen helpen om zich weer beter, soepel en flexibel te leren voelen.
Ook met jouw reactie op de sessie die je bij mij hebt gevolgd maak je mij blij.
► Stuur mij jouw resultaatdan plaats ik je tekst hieronder, ik ontvang ze graag.
 
NLP Bodywork
Na 3 maanden last van mijn knie te hebben (pijn en onbeweeglijkheid) kreeg ik bij de dokter de diagnose artrose te horen en dat ze daar niets aan kunnen doen. Aangezien ik het daar niet bij liet zitten ben ik aan de slag gegaan met NLP en PPT (NLP Bodywork).
Met hypnose heb ik de pijn bestreden. En Lily heeft met behulp van PPT mijn knie weer bijna net zo soepel gemaakt als mijn andere knie. En dat al in slechts 3 sessies. Tevens heeft ze ook nog even mijn knopen in mijn schouders aangepakt. Dankzij haar voel ik me weer als een jonge God! Marco -Rotterdam 

NLP Test
Vandaag een NLP-test gedaan. Ik heb de test als hartelijk, betrokken en leerzaam mogen ervaren, soms confronterend en soms lastig, maar door de ontspannen sfeer en goede leiding zeer de moeite waard. Met beide voeten op de grond, praktisch en menselijk. Hartelijk dank, Sander 

Massage bij Kanker
Je massage was weer heerlijk. Toch ook wat soepeler in de ochtend daarna, kreeg ik de indruk (nu nog). Ik vond het fijn, heerlijk zelfs. Ik heb goed geslapen (af en toe wakker vanwege opvliegers)

Massage bij Kanker
In september 2012 mocht ik bij je komen voor massage, waarbij jij ervaring kon opdoen voor het ‘masseren bij kanker’ en ik daar op mijn beurt van kon profiteren tijdens mijn behandelingstraject voor borstkanker. Je kundige en invoelende benadering heb ik als prettig ervaren, je aanrakingen ontspanden. Er was tijd voor rust en reflectie. Je hielp me te ontspannen maar ook te anticiperen op de moeilijke momenten die nog zouden komen.
Heel erg bedankt voor die ontspannen momenten. Ik wens ze iedereen toe in een stormachtige periode als deze ! Momenteel gaat het weer goed met me en ik wens jou zowel privé als in het werk alle goeds toe en succes bij de verdere opbouw van je praktijk. Dodijn wobo 

Massage bij Kanker 
Naast een heerlijke massage heeft Lily me ook goede suggesties gegeven (dat is NLP en PPT-NLP Bodywork)) om me nog beter te kunnen ontspannen en met woorden heeft ze mijn lijf instructies gegeven zich goed te voelen. Daarvoor voelt mijn lijf nu als een geheel. Klinkt raar, ik weet het, maar tijdens de eerste chemo had ik het gevoel dat er een naar gevoel in mijn hoofd bleef hangen, nu stroomt dat weer door.


Massage bij Kanker
Je steun om mijn lijf telkens goed te laten voelen en te ontspannen, draagt bij aan mijn goede gevoel! Daar ben ik zeker van. Jij maakt het verschil, om me heen zien mensen alleen de stress en de nare dingen. Jij en ik zien andere dingen: situaties kun je niet veranderen, wel hoe je je erbij wilt voelen en hoe je er werkelijk mee wilt omgaan.

NLP coaching
Alweer een week verder,soms vliegt de tijd. 
Luister regelmatig je cd je vangt toch weer iets op wat je de andere keren hebt gemist. Soms denk weleens ik ben het weer helemaal kwijt,moet je jezelf weer tot de orde roepen!! ha,ha Maar er komen toch steeds weer fragmenten boven waar je weer mee aan de slag kan. Door te herhalen en te herhalen ga je het eigenlijk onbewust toe passen ,je hoeft er niet meer zo over na te denken. Je leert ook verder te kijken als je zo'n naar gevoel voelt opkomen er gelijk mee aan de slag te gaan zodat je al weet dit gaat niet lang duren. Lily,bedankt dat je deuren open staan misschien heb ik je toch nog een keer nodig maar misschien ook niet.Ik heb een aantal handgrepen van jou gehad waar ik mee verder kan, ik kan het iedereen aanraden!! Vera Eradus


NLP coaching

Lily luistert goed en stelt je op je gemak. Ze analyseert eerst welke type je bent volgens het enneagram principe en adh daarvan krijg je een heel bruikbare handleiding mee. Lily helpt je met de NLP technieken je snel beter te laten voelen. Ik dank je voor je hulp tot zover, en groet je hartelijk B.G

Hypnomassage
Had deze week een afspraak met Lily, geen idee wat me te wachten stond. Na een inleidend gesprekje, over wat pijn en probleempunten in mijn lijf, mocht ik op haar "verwarmde" massagetafel gaan liggen en gaan ontspannen. En dat lukt onder haar magische handen en mooie stem en achtergrondmuziekje. Een heerlijke ervaring, die ik iedereen toewens. Een volkomen toegewijde en op de persoon gerichte behandeling, massage, inprenting, en professionele behandeling.
  E.

NLP Bodywork (PPT)
De behandeling van Lily heeft mijn lichaam weer doen stromen. Behendig en met vitaal tempo heeft ze me weer helemaal los gemaakt op een fijne en zachte manier. Zo kon ik weer ontspannen en tot rust komen. Een begeleide visualisatie deed me weer in mijn kracht staan. De dagen erna heeft de massage nog lang nagewerkt. Na een paar dagen had ik het gevoel een soort van nieuwe start te hebben gemaakt. W.H.

NLP Bodywork (PPT)
Blijkbaar is er de 1ste keer behoorlijk wat rommel opgeruimd want de 2de keer voelde ik me de dag erna al veel beter. En je behandeling was ook iets anders natuurlijk. Mijn lichaam voelt zoveel fijner aan, meer in balans. Ik merk het ook met hardlopen. En ik ben de week nog nooit zo rustig en kalm geweest! Met andere woorden, ik ben blij met je. M. 

Biodynamische Massagetherapie
You’re a miracle worker! The goal I wanted to achieve the last time I saw you with the ‘letting go’ in the body was precisely what you achieved – immediately! My body functioned perfectly for a few days – everything doing what it’s supposed to do. I was amazed at how little time it took and how powerfully my body responded. Everything shifted. –
you’re a real miracle worker.  J.L

NLP Coaching
Ik neem elke ochtend de tijd om stil te zitten en merk dat dat een dun laagje begint te vormen voor de dag. Het beeld en gevoel wanneer ik me echt fijn voel probeer ik te verankeren en sterker te maken. Duim tegen wijsvinger is mijn greepje door de dag heen om daar op terug te grijpen en dat gaat steeds beter werken. Alsof er door het greepje iets aangezet wordt. Je ondersteuning is me erg veel waard geweest.  MvW 

NLP Bodywork (PPT)
Met schouders/nek gaat het nu goed. Het valt mij wel op dat ik in bepaalde situaties spanning op mijn schouders zet: daar ben ik nu veel meer op gespitst en probeer dan direct te ontspannen. Dank voor de bewustmaking 

Biodynamische Massagetherapie
Thank you so much for our time together yesterday, and for all the biodynamic therapy you have given me over the past few months! I benefitted from it enormously! 

NLP Bodywork (PPT)
Het was heel gezellig en reuze heerlijk, ben nu natuurlijk de hele tijd de plop fuut schruuk aan het doen, hi, hi, moet erg lachen om mijzelf. (dat is precies de goede herprogrammering) Zo kom ik er uiteindelijk wel. Na volgende week kom ik meer dan graag bij je langs om het nek verhaal aan te pakken, ik moet zeggen dat mijn schouder heerlijk voelt, maar ook mijn nek voelt al anders. Veel minder gekraak. Zowel schouder en nek blijven wel erg heet, zal wel het proces van heling zijn.
*Sinds een paar dagen ook geen last meer van schouder, had misschien toch langer nodig dan gedacht, had wel al je tips gebruikt, da’s dan toch weer handig. HvL 

NLP Bodywork (PPT)
Daar ik me vaak in S- en C-bochten beweeg en mezelf als er niemand in de buurt is denkbeeldige tegendruk op mijn schouders geef (bij mijn arm is dat blijkbaar toch wat moeilijker) gaat het, moet ik zeggen, dankzij jou toch wel redelijk goed met me. Het scheelt enorm dat ik, als ik pijn voel, want dat zal wel nooit helemaal weg gaan, weet wat ik er aan kan doen en zo de pijn echt wel draaglijk kan maken. Kortom Lily, je bent een reuze steun voor mijn kwaaltjes.
Je zou het een goed baken of handvat kunnen noemen, waar ik dankbaar gebruik van maak. Ook heb ik het idee dat ik mijn nek wat soepeler kan bewegen, er zit een stijgende lijn in, dus wie weet wordt het nog wat met mij. L.S.
 
NLP coaching
En dan is het toch best lastig om te verwoorden hoe dat dan voelt na zo’n super kado van jou. Ik heb me dagen licht gevoeld, alsof ik de wereld makkelijk aan kon. Daarna was ik nog steeds met behulp van een licht kniewrijfje in staat om dat Fijne krachtige mooie gevoel op te roepen. Ik dank je daarvoor.
En een klein beetje benijd ik je ook dat je zo je weg hebt gevonden. En dit met mensen wilt en kan delen. En dan komt mijn eigen krachtige mooie gevoel weer terug, en denk ik maar dat kan ik dus ook en heb ik weer de moed om verder te gaan. Op mijn eigen zoektocht. A.S.


NLP Coaching

Voor dat ik bij Lily kwam had de laaste tijd erg onder hoge druk gestaan met mijn werk.

En merkte ik dat ondanks verschillende keren rust houden het eigenlijk steeds beroerder ging. Ik kon om de kleinste dingen in de stress schieten en piekerde me gek over betalingen en wat er allemaal wel niet kon gebeuren. Door deze druk en slechte gedachten ben ik mij aan het eind steeds slechter gaan voelen en slechter gaan funtioneren. Op een gegeven moment heb ik toen besloten dat dit zo niet goed ging en dat er iets aan moest gebeuren. Ik was gelukkig op de hoogte van NLP en de werking die het op mij heeft omdat ik hier een tijd geleden al eens mee aan de slag ben geweest. Ik ben toen opzoek gegaan naar iemand die mij wilde coachen en ben zo bij Lily terecht gekomen. Toen ik de eerste keer bij haar kwam zat ik absoluut niet goed meer in mijn vel. Wat ik erg prettig vond is dat ze er heel "normaal" op reageerde door eerst even samen "de spanningen weg te blazen", van; zo..... en vertel nu maar je verhaal. Dit stelde me gerust en maakt je beter instaat de coaching goed en serieus te gaan volgen. Ik heb toen mijn verhaal gedaan waarna ze mijn enneagram heeft uitgezocht, ik was type 6 de loyalist, wat ik erg interresant vond omdat deze eigenschappen zo goed kloppen en het leert je over hoe je bent. Dit kende ik overigens ook nog niet van de vorige keer. Wat later in het gesprek toen we een aantal situaties (slechte ervaringen) besproken en enkele techieken toepaste ging er weer een lampje branden van wat ik al eerder had geleerd. En dit gaf mij meteen een super goed gevoel, ik was het gewoon allemaal vergeten toe te passen wanneer dit nodig was geweest en wist ook dat wanneer ik hier weer mee zou beginnen, dit weer het begin was om me weer beter te gaan voelen en er weer bovenop te komen. Toen we klaar waren met de eerste coaching kreeg ik een cd mee waarop ze alle technieken allemaal nog een keer uitlegd en met je doet. Dit is erg goed omdat het erg veel informatie en emotie in een keer is en je dan alles op je gemak nog eens rustig na kan gaan. En waar je eventueel later ook nog op terug kan vallen. Ik ben er toen thuis regelmatig mee aan de slag geweest en er al zo van opgeknapt dat dit tijdens de tweede coaching ook duidelijk werd dat een derde keer eigenlijk niet meer nodig was. Ik heb die tweede sessie nog een aantal dingen met haar door genomen en een boekje mee gehad over NLP en doe het nu weer zelf. Ik ben eruit gekomen door regelmatig mijn denken na te gaan en er indien nodig de technieken op toe te passen. En heb het eingenlijk steeds minder nodig, dingen lopen weer "soepel", alleen als het nodig is weet ik, hoe ik er wat aan kan doen.

Graag wil ik Lily bedanken voor haar inspanning en inleving. K.D. 

 

NLP sessie
Na jouw sessie was ik weer een ervaring rijker. Je hebt een gave om te coachen door vertrouwen en warmte uit te stralen en door goed te luisteren. Creatief voeg je NLP hypnose en andere bagage samen. Bewuster en sterker kwam ik eruit. Thanx xxx  I.E.

NLP bodywork (PPT)
Ik wil je nog een keer hartelijk bedanken voor je schouderbehandeling. Je hebt er veel tijd in gestoken en ik vond het ook een prettige behandeling. J.
 
Reactie
Dat was weer een cadeautje van het leven gisteren. Ben erg blij dat je me gefacebooked hebt en onze paden daardoor weer gekruist. Complimenten met je webcreatie, heb alles met plezier bekeken. Je bent een prachtige creatieve duizendpoot met vele gaven. V.

NLP Sessie
Hartelijk dank voor de sessie van vorige week.
Ik meld je graag de goede effecten:
1. meteen na de sessie had ik een stuk minder last van mijn voet en de dagen erna is de pijn helemaal verdwenen
2. ik droomde een nieuwe moeder: mijn moeder kwam terug van een reis en zag er 30 kilo lichter en 30 jaar jonger uit, maar het allermooiste was dat ze met volle teugen van haar leven genoot
3. ik realiseerde me dat ik de macht over mijn lichaam weggegeven heb aan de mannen die het misbruikt hebben, inclusief de oom die me aanrandde en de chirurg die mijn buik aan flarden sneed. Ik gun ze die macht niet langer en neem hem terug. Mijn lichaam is van mij en van niemand anders. Hoogste tijd om het als zodanig te gaan koesteren...

Je begrijpt dat ik hier heel blij mee ben. Ik omhels je, G. Massage bij Kanker & NLP Bodywork Hypnomassage
StartMassageCoachingGratis VoorstellenResultatenContact Nieuws