Een Zilverenrand
NLP coaching | Massagetherapie | Massage bij Kanker | NLP Bodywork | Hypnomassage
Biodynamische Massagetherapie
Massage bij Kanker
NLP Bodywork (PPT)
Hypnomassage
Voetreflexmassage
Massage cadeaubon
Biodynamische Massagetherapie
 
Biodynamische Massagetherapie

Een Biodynamische Massage van Een Zilverenrand is een zachte manier van masseren waarmee je het zelfregulerend vermogen van je lichaam optimaliseert. Ieder lichaam heeft dit vermogen en is in staat zichzelf te verbeteren. Biodynamische Massage ondersteunt met zorg en aandacht dit natuurlijke proces. Uiteraard werkt Een Zilverenrand in een aangenaam tempo dat jij aangeeft en jouw lichaam nodig heeft.

Tijdens de massage krijg je een speciaal soort stethoscoop op je huid. Hiermee hoor je hoe je lichaam spanningsresten afvoert, terwijl jij meer en meer ontspant. Door de zachte manier van werken voel je je lichamelijk en psychisch steeds bewuster worden. Een Biodynamische Massage kan ontspannend, vitaliserend, helend en reinigend werken. In een prettige veilige omgeving krijg je rustig de tijd om het effect van de massage te voelen en te laten integreren.

Biodynamische Massagetherapie wordt als individuele massage en als therapie aangeboden.
Wil je meer informatie of gelijk een afspraak makenklik dan hier
 

Ik ben geregistreerd lid bij de beroepsvereniging SBLP (Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeorienteerde (Psycho)Therapie) en aangesloten bij koepelorganisatie RBCZ. Wanneer je aanvullend verzekerd bent (voor alternatieve zorg) kan een therapeutisch consult (gedeeltelijk) vergoed worden door jouw zorgverzekeraar. Voor de duidelijkheid informeer hier zelf over bij jouw zorgverzekeraar.Biodynamische Massagetherapie
StartMassageCoachingGratis VoorstellenResultatenContact Nieuws